Een stralende lach met AirSmile 

Sinds jaar en dag is orthodontie een belangrijk specialisme binnen de tandheelkunde. Want wie wil nu niet een mooie glimlach met prachtige tanden? Van jong tot oud worden beugels in verschillende vormen gebruikt om de stand van de tanden te beïnvloeden. Maar wist u dat hier ook volop geïnnoveerd wordt? Bij Tandarts aan de Maas streven we altijd naar het hoogste niveau van mondzorg, en dus ook orthodontische zorg. We maken dan ook graag gebruik van de nieuwste technieken, zoals de AirSmile en het Insignia systeem. Zo vernieuwen én verbeteren wij steeds onze behandelingen voor elke patiënt.

Discreet comfort met AirSmile

Waar het dragen van een beugel vroeger duidelijk zichtbaar was, is daar nu de AirSmile. Comfort én discretie worden in deze innovatieve oplossing tot perfectie gecombineerd. De AirSmile werkt met transparente aligners, die nauwelijks zichtbaar zijn. Elke twee weken wordt een bitje op maat gemaakt, zodat uw tanden geleidelijk in de juiste positie worden gebracht en u aan het einde van de behandelperiode een prachtig gebit heeft. De orthodontisten van Tandarts aan de Maas zijn gespecialiseerd in de AirSmile en helpen u graag aan een stralende glimlach.

De 4 grote voordelen van AirSmile

Natuurlijk zijn er talloze andere opties voor het optimaliseren van de stand van de tanden. De AirSmile kent echter een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele beugels.

 1. Onzichtbaarheid
  Het transparante ontwerp zorgt voor een discrete behandeling waarbij uw glimlach niet wordt ontsiert door metalen beugels. De esthetische impact van de AirSmile is daardoor minimaal.
 2. Draagcomfort
  De AirSmile aligners zijn gemaakt van glad en flexibel materiaal. Doordat ze minder irritatie en wrijving veroorzaken dan traditionele beugels, is deze doorzichtige beugel comfortabeler om te dragen.
 3. Makkelijk te verwijderen
  Tijdens het eten of poetsen is de beugel gemakkelijk te verwijderen. Zo blijven er geen etensresten achter in of tussen de beugel, wat een prettig en hygiënisch gevoel geeft. 
 4. Effectief
  Hoewel de AirSmile discreet en comfortabel is, kunt u wel vertrouwen op effectieve resultaten. De aligners worden elke 2 weken op maat gemaakt zodat een nauwkeurige en doelgerichte behandeling mogelijk is. 

Om te zorgen dat u de gewenste resultaten boekt met de AirSmile, is discipline in het dragen vereist. Optimale resultaten behaalt u wanneer de transparante beugel 22 uur per dag wordt gedragen. 

Ontdek de toekomst van orthodontie in Cuijk

Wil je de toekomst van orthodontie ervaren? In Cuijk en omliggende gebieden, zoals Groesbeek, Beers, Haps, en andere plaatsen verwelkomen we patiënten die op zoek zijn naar innovatieve orthodontische oplossingen. Neem vandaag nog contact op met Tandarts aan de Maas voor een consult met één van onze orthodontisten en ontdek hoe AirSmile uw glimlach kan transformeren. Bent u nog een patiënt? U kunt zich direct online inschrijven in ons systeem. Direct een afspraak maken? Ook dat doet u eenvoudig zelf via de website.