Nieuws

Tandart aan de Maas aangesloten bij Tandarts Spoedpraktijk CWZ

Beste patiënten,

Ten eerste de beste wensen voor het nieuwe jaar. Wij hebben goed nieuws om het nieuwe jaar mee te beginnen. We zijn per januari 2020 aangesloten bij de Tandarts spoedpraktijk (TSP). Bij de spoedpraktijk staat een gespecialiseerd team voor u klaar. Zij zijn altijd aanwezig op de momenten dat wij gesloten zijn en er onverhoopt met spoed behandeld moet worden.

Om contact te krijgen met de spoedpraktijk. kunt u bellen met het telefoon nummer: 0900-8276456. De spoedpraktijk is gevestigd in het CWZ-ziekenhuis, weg door Jonkerbos 100, 6532 SZ, Nijmegen. Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact op met onze praktijk.

Twee nieuwe gezichten bij Tandarts aan de Maas

Vanaf 15 augustus jl. komt Chaymae Hajo ons team versterken . Ze is mondhygiënist en is opgeleid aan de HAN te Nijmegen. Chaymae is opgegroeid en nog steeds woonachtig in Cuijk. Op woensdag en vrijdag zal ze bij ons werkzaam zijn.

Tandarts Britt Vergeer gaat haar horizon verbreden en nieuwe ervaringen opdoen binnen een andere praktijk. We zijn erin geslaagd om een goede tandarts te vinden. Zijn naam is Milad Rahatianpur en is voor sommigen een bekend gezicht. Hij is opgegroeid in Cuijk en is naast tandarts ook afgestudeerd als mondhygiënist. Milad komt ons team op maandag en woensdag versterken en vanaf oktober ook op de donderdag.

Wij zijn ervan overtuigd dat Chaymae en Milad een mooie aanvulling zullen zijn die de kwaliteit en service van “Tandarts aan de Maas” ten goede zal komen.

Met vriendelijke groet,

Team Tandarts aan de Maas