Nieuws

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Goed nieuws: hervatting reguliere mondzorg bij Tandarts aan de Maas

Binnen de mondzorg is direct na de sluiting vanwege corona heel erg hard gewerkt aan een manier waarop wij onze patiënten op een veilige manier van dienst kunnen zijn.

Voorop staat uw en onze gezondheid. Voor een groot deel van onze patiënten gaan wij weer de normale mondzorg verlenen. Dit is mogelijk omdat wij binnen de mondzorg toch al goede infectiepreventie maatregelen hanteren. Er hoeven slechts enkele extra voorzorgsmaatregelen genomen te worden.

Belangrijk hierin is dat wij contact gaan opnemen met u, wat betreft uw situatie en gezondheid. Doormiddel van deze vragen kunnen wij beoordelen of er risico`s zijn. Met deze methode en extra infectiepreventie maatregelen zorgen wij ervoor dat de kans op besmetting binnen onze praktijk nihil is. Onze werkwijze is goedgekeurd door RIVM, VWS en IGJ.

Wij hopen u binnenkort weer te zien!!