Nieuws

Tandarts Tessa Beij afgestudeerd als Tandarts-Gnatholoog

Met trots mogen wij u medelen dat onze tandarts, Tessa Beij onlangs haar studie heeft afgerond op de RadboudUMC tot tandarts-gnatholoog.
Gnathologie is het vakgebied binnen de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het kauwstelsel en eventuele stoornissen hierin.


Nieuwe Tandarts Merel Visser en afscheid Milad Rahatianpur

Wij hebben nieuws vanuit uw tandartspraktijk. Tandarts Milad Rahatianpur gaat een andere weg inslaan. Hij heeft in Ede een hele mooie kans gekregen om zich met een mentor te ontwikkelen in het vakgebied implantologie. Wij wensen hem veel succes hiermee.

Wij zijn erg blij een goede tandarts te hebben gevonden. Vanaf april gaat tandarts Merel Visser starten in onze praktijk. Merel is een rustig en nauwkeurig persoon met een oog voor esthetiek. Ze past helemaal in onze visie van gastvrijheid en hoogstaande kwaliteit. U kunt Merel in onze praktijk op de maandag en donderdag vinden.
Graag zien we u weer op uw volgende afspraak in onze praktijk.


Afscheid mondhygiënist Chaymae Hajo

Per december 2020 zal onze mondhygiënist Chaymae Hajo niet meer werkzaam zijn binnen onze praktijk. Zij is getrouwd en zal met haar man in het westen van het land gaan wonen. Na lang twijfelen heeft zij toch de conclusie moeten trekken dat de afstand niet dagelijks overbrugbaar is. Wij willen haar heel veel geluk wensen bij deze nieuwe fase in haar leven. Daarnaast willen wij haar hartelijk bedanken voor de geweldige inzet en haar fijne aanwezigheid binnen ons team.
voor u als patiënt betekent dit dat u uw behandelingen bij een van onze andere collega’s zal ontvangen.