Nieuws

Afscheid mondhygiënist Chaymae Hajo

Per december 2020 zal onze mondhygiënist Chaymae Hajo niet meer werkzaam zijn binnen onze praktijk. Zij is getrouwd en zal met haar man in het westen van het land gaan wonen. Na lang twijfelen heeft zij toch de conclusie moeten trekken dat de afstand niet dagelijks overbrugbaar is. Wij willen haar heel veel geluk wensen bij deze nieuwe fase in haar leven. Daarnaast willen wij haar hartelijk bedanken voor de geweldige inzet en haar fijne aanwezigheid binnen ons team.
voor u als patiënt betekent dit dat u uw behandelingen bij een van onze andere collega’s zal ontvangen.

Per 1 november rekenen wij geen toeslag meer voor de extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij geen toeslag meer rekening. Vanzelfsprekend hanteren wij nog steeds de maatregelen om de veiligheid te garanderen.

Nieuwe medewerkers Tandarts aan de Maas

We zijn blij Chiel Laverman te mogen verwelkomen. Hij is bij ons als prothese technieker gekomen ter vervanging van Bart van den Bosch. De afgelopen maanden heeft hij laten zien dat hij prachtige protheses en frames maakt en we verwachten dat u met hem erg tevreden zal zijn. Wij wensen zijn voorganger, Bart veel succes met zijn nieuwe werkplek in Nieuwegein.

Naast onze nieuwe prothese technieker is er ook nog een assistente bij gekomen. Haar naam is Saskia Keukens. Zij is een ervaren preventieassistente en zal naast het assisteren van de tandartsen ook preventiewerk opnemen.