Nieuws

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Nieuwe medewerkers Tandarts aan de Maas

Vanwege de grote vraag naar onze tandartsen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe ervaren tandarts om “Tandarts aan de Maas” te ondersteunen. We zijn blij te kunnen mededelen dat we hier in geslaagd zijn.


Tandarts Bas van Lierop is ons team komen versterken. Sinds 8 augustus is hij bij ons begonnen. De wachttijden voor behandelingen en controles zijn hierdoor sterk teruggedrongen en u kunt weer de snelle service van ons ontvangen die u gewend bent.


Naast onze nieuwe tandarts is er ook nog een assistente bij gekomen. Haar naam is Saskia Keukens. Zij is een ervaren preventieassistente en zal naast het assisteren van de tandartsen ook preventiewerk opnemen.


We zijn ook blij Giel Laverman te mogen verwelkomen. Hij is bij ons als prothese technieker gekomen ter vervanging van Bart van den Bosch. De afgelopen maanden heeft hij laten zien dat hij prachtige protheses en frames maakt en we verwachten dat u met hem erg tevreden zal zijn. Wij wensen Bart veel succes met zijn nieuwe werkplek in Nieuwegein.