De magie van stralend witte tanden

Een glimach die straalt, dat is een visitekaartje voor zelfvertrouwen en een teken van een gezonde mond. Maar wat als uw glimlach niet zo straalt als u zou willen? Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om ook uw gebit weer te laten stralen met witte tanden.
Bij Tandarts aan de Maas in Cuijk nemen we de kunst van het bereiken van wittere tanden serieus. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden. 

Innovatie voor witte tanden

In de innovatieve wereld van tandheelkunde zijn er steeds meer en betere mogelijkheden om tanden weer wit te maken. De meest gebruikte en effectieve zijn bleken en facings. Natuurlijk kunt u daarvoor terecht in onze praktijk in Cuijk. 

 • Bleken
  Het bleken van tanden is altijd maatwerk, daarom passen we de bleekbehandeling aan op basis van de unieke behoeften van elke patiënt. Van traditionele in-house behandelingen tot geavanceerde thuisbleeksets, we bieden op maat gemaakte oplossingen voor de beste resultaten. Ontdek hoe we de nieuwste technologieën gebruiken om vlekken te verwijderen en de tanden weer te laten stralen.
 • Facings
  Facings bij Tandarts aan de Maas zijn niet alleen cosmetisch; het is een vorm van kunst en vakmanschap. Onze gespecialiseerde tandartsen ontwerpen en plaatsen facings op maat die perfect passen bij de unieke vorm van uw tanden. 

Witte tanden wit houden

Na een behandeling is onderhoud van essentieel belang. Leer onze deskundige tips over het behouden van witte tanden thuis. Van de juiste mondverzorgingsproducten tot regelmatige controles bij onze praktijk in Cuijk, we geven advies voor een langdurig stralend resultaat.

 1. Poetsen en flossen
  Een consistente mondhygiëneroutine is de sleutel tot het behoud van wittere tanden. Poets minstens tweemaal per dag met een whitening-tandpasta en gebruik regelmatig flosdraad om plak en verkleuring tussen de tanden te voorkomen.
 2. Gebruik mondspoeling
  Overweeg het integreren van een whitening-mondspoeling in je dagelijkse routine. Deze spoelingen bevatten vaak actieve ingrediënten die helpen bij het verminderen van oppervlakkige vlekken en het bevorderen van een frisse adem. Raadpleeg onze deskundige tandartsen voor aanbevelingen op basis van jouw specifieke behoeften.
 3. Beperk gebruik van verkleurende stoffen
  Voedingsmiddelen en dranken zoals koffie, thee, rode wijn en gekleurde sauzen kunnen bijdragen aan tandverkleuring. Probeer het gebruik van deze producten te beperken, vooral direct na een tandbleekbehandeling of het plaatsen van facings.
 4. Hydratatie met water
  Water is niet alleen goed voor je algehele gezondheid, maar het kan ook helpen bij het behouden van wittere tanden. Drink na het consumeren van potentieel verkleurende stoffen water om eventuele resten weg te spoelen en de kans op vlekken te verminderen.
 5. Regelmatige controles
  Zorg ervoor dat u regelmatig terugkomt bij Tandarts aan de Maas voor professionele controles en reinigingen. Onze deskundige tandartsen kunnen vroegtijdige tekenen van verkleuring opsporen en effectieve reinigingsmethoden aanbieden om je tanden fris en witter te houden.

Persoonlijk advies, persoonlijke zorg

Bij Tandarts aan de Maas gaan we verder dan standaardzorg. Onze tandartsen bieden persoonlijk advies, gebaseerd op grondige evaluaties en luisteren naar uw wensen. Ontdek hoe wij een behandelplan op maat maken dat past bij uw specifieke behoeften en doelen.

Maak een afspraak en ontdek de magie van een stralende lach!

Plan vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe onze professionele zorg jouw glimlach kan transformeren. Bereik ons op 0485-311312 of plan eenvoudig online. Nog niet ingeschreven als patiënt? Ook dit kan eenvoudig online of loop even binnen in onze praktijk in Cuijk. Bij Tandarts aan de Maas verbinden we wetenschap, kunst en zorg om uw ideale glimlach te realiseren. De reis naar stralende tanden begint hier!